Наставникът на баскетболния Левски – Константин Папазов, изрази мнението си след загубата със 76:78 от Балкан. Ботевградчани детронираха „сините“ след 3:1 успеха в серията.

"Напълно заслужена победа на Балкан. Ние бяхме припрени в началото на мача, проявихме характер, върнахме се от минус 15 точки. Много е трудно, когато компенсираш такава разлика с някакви рискове и себераздаване”, започна треньорът.

“Разбрах, че Чавдар Костов изразил мнение след мача. Той е играч с огромен опит и има право да каже всичко. Той е на 34 години, ляга и става с мисълта да тренира и да бъде професионалист. Не му се сърдя, ще анализираме. Както ние им правим забележки заради техните грешки. . . Знам само за едно. Марио Литъл стреля при първото техническото нарушение, а след това той застана на наказателната линия и при второто. Господ не прощава на никого. Това са фундаментални неща.

Антон Узунов
78 снимки

Може ли някой треньор да знае кой ще вкара и кой няма? Ако можем да връщаме времето назад, вчера Ливърпул смачка Реал Мадрид, но загуби. Балкан напълно заслужено ще играе на финал. Балкан беше изключително агресивен, много повече от предишните три мача. Ние също бяхме изненадани до някаква степен от това нещо”.

“Проявихме характер. Огромна благодарност на нашата публика. Без феновете обратът би бил невъзможен. Детински грешки в последните 30-40 секунди на третата част се оказаха решаващи, защото донесоха 5 точки разлика на гостите, което беше смазващо след нашето силно начало и им донесоха спокойствие", завърши Папазов.