Tреньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски беше доволен след победата над Левски с 85:72 в двубой от четвъртия кръг на Националната баскетболна лига.

Въпреки това, Барчовски остана здраво стъпил на земята и заяви: „Разликата в класите не е толкова голяма, а и разликата в мача не е чак толкова голяма. Има разлика в класите, но ние още не сме готови да я демонстрираме по много причини“.

"Имаме много голям потенциал. Отборът на Левски се бори, особено в третата част, когато направиха всичко възможно, играха бързо, агресивно и смело, и ни поставиха в тежка ситуация. Но тогава се появиха тези играчи, които са взети за такива мачове“, заяви още Барчовски след мача в зала „Триадица“.

Той сподели мнението си за новото попълнение Божидар Аврамов: „С Божидар планът беше такъв - да работим докато видим дали ще влезе във форма и как ще пасне на отбора“.

"Имаме да работим още върху играта в защита, както и отборната работа, но това иска време. Играта в защита е основно нещо. Съдиите свириха много добре. Ще критикувам Уесън, за когото е недопустимо да направи трето нарушение и след това техническо" категоричен е Росен Барчовски.