Треньорът на ЦСКА - Росен Барчовски, даде мнението си за загубата с 92:95 след продължения като гост от Левски. Специалистът сподели, че отборът му е загубил срещата два пъти, а опитът на "сините" е надделял. 

“Като се абстрахираме от това, че сме загубили и не съм съм доволен, мачът беше прекрасен като дерби и като зрелище. Имаше хубави изпълнени, не беше лошо нивото. Лошото е, че ние сме на губещата страна. В баскетбола равен няма. Истината е, че ние си загубихме мача два пъти. Единият път в редовното време, другият - в продължението. С малко повече разум ще спечелим. Надделя техният опит и това е причината да загубим. Тези ситуации в края мога и тях да ги коментирам. 

Ще ви кажа от кое недоволствам. Фаул срещу техния център, който тръгва да подава топката за изпълнение на нормален фаул. От пейката на Левски искат преглеждане от съдиите. Те се сещат че може и отиват да го искат. Те твърдят, че са щели да го поискат. След като го отсъждат това нещо, ситуацията е загубена. В следващата ситуация, когато аз правя знака за видеоповторение, те ми дават техническо. Аз съм си в зоната и не съм казал нито лоша дума. Пак казвам, не тези ситуации са решили мача, а нашата неопитност и грешки. Това са такива неща, които ще се оправят. Ние сме добър състав, но ни трябва време”, заяви Барчовски.