Треньорът на "сините" Тити Папазов честити на Балкан за победата над Левски Лукойл, но постави под въпрос критерия на съдиите в мача.

„Наши грешки. Трябва да поздравим Балкан. И с подкрепата на техните и фенове, но и нашите бяха прекрасни. Спечели баскетбола, но загубихме ние. Загубихме и домакинското си предимство. Ние сме тези, които трябва да извадим кестените от огъня. Пропиляхме комфортна преднина. Отсъства ни важен играч, осезаема е липсата на Павлин Иванов. Но това е част от играта – никакво оправдание.“

„Аз съм пристрастен и на всяко съдийско решение, но вие трябва да сте обективни. Аз смятам, че в няколко ситуации нямаше еднакъв критерий. Имам претенция към критерия, но това не бива да рефлектира върху победата на Балкан. Аз нося отговорност пред моята работа. Но ако има грешки, тези съдии трябва да бъдат наказани. Искам да поздравя и нашия отбор, който беше в шок. Но не мога да не съм доволен от характера. Съперникът е в много добро състояние. Имаше доста повече от 260 души от Балкан, не сме ги ограничавали. Ако Тити е прав, съдиите излизат във ваканция. Иначе трябва да изляза аз“, сподели Тити Папазов.

Чуйте пълното му изказване в прикаченото видео.