Старши треньорът на баскетболния Левски - Димитър Ангелов, не беше никак доволен след тежкото поражение в дербито от ЦСКА с 52:78 точки в двубой от редовния сезон на НБЛ. Той трудно намираше думи да обясни слабата игра на неговия отбор.

„Катастрофално начало. От първата до последната минута беше пълна катастрофа. Нямам никакво обяснение за случилото се. Абсолютно нелогично. Нямам представа, пълна бъркотия“.

„Не искам да се извинявам с контузията на Алан Арнет, но той ни липсва, определено. Нямаме равностойни играчи, които да го заместят. Днес просто не ни се получиха нещата. Тотално изпълнявахме указанията противоположно. Не знам на какво се дължи, може би бяха пренавити. Нямам обяснение“.

starphoto.bg
35 снимки

„При всички положения ЦСКА играят в тяхната зала, с публика, нормално е. Може би бяхме малко стъписани, но това не е оправдание. Един професионален спортист трябва да може да играе при всякакви условия“.

„Ние трябва да се справим с този състав, няма възможност да заместваме с нови играчи. Виждате, че даваме и на младите играчи да влязат. Ние просто не можем да издържим на темпото. И това има някакво влияние“.

„Трудно е, защото залата е малка и е некомфортно за гостуващите отбори. Когато тренираш всеки ден тук, се чувстваш комфортно. Това не никакво оправдание за играта ни в този мач. Нямаме никакво оправдание, нито ние треньорите, нито играчите“, заяви Ангелов.