Баскетболистът на Балкан Илиян Пищиков коментира успеха на тима срещу Ямбол, с който се класира на полуфиналите за Купата на България.

"Започнахме много силно и с добър процент от тройката, това ни помогна да дръпнем в резултата. Почнахме да играем по-свободно след това и се получиха нещата", сподели той след срещата.

"Ние от Балкан винаги излизаме да спечелим титлата, така че сме се подготвили много за ЦСКА. Последният път ни победиха в Ботевград, но се надявам сега да ги победим и да отидем на финал", добави още гардът. 

"В последния мач те успяха да ни победят, но сега ще се опитаме да ги надиграем. В Ботевград много силен мач изигра Брандън Йънг, така че да видим сега дали всички ще успеят да играят толкова силно. Ние сме се подготвяли, а пък и Ицо (Христо Захариев) започва да се включва много добре и мисля, че ще направим хубав мач", допълни той. 

"Опитваме се да се нагодим към тази огромна зала. Малко по-различно е, феновете са по-малко. Усещането е все едно няма много публика, но се надявам да се напълни утре повече и да стане по-интересно", завърши Пищиков.