Треньорът на Левски - Димитър Ангелов, говори след победата с 69:64 над Балкан в мач от 2-ия кръг на НБЛ. Специалистът заяви, че към момента "сините" не могат да вземат заместник на Алекс Симеонов. 

"Не може да е очаквана победата, защото Балкан е добър отбор с добри треньори. Знаех, че мачът ще е кош за кош. Успяхме да ги надхитрим. Изиграхме няколко добри защити и вкарахме няколко кошове. Съдиите също може да сгрешат. Треньорите също сме подложени на напрежение. Похвалих ги, че дадоха малко по-твърда игра. Това е начинът да играем по-добре в Европа. 

Смятам, че часът не е голям проблем. Отборите имат време да направят няколко тренировки преди мача. Факт, е че часът е малко неудобен. Ако играем в 7 вечерта също е минус. За нас не е проблем това. 

Искаме да играем баскетбол - дали ще победим или не, понякога нямаме и шанс. Факт е, че очакванията помагат на атмосферата, помагат и на мен като треньор и на по-младите играчи. В мачовете с фаворитите играем по-освободени. 

Нямаме възможност да вземем нов играч. Алекс Симеонов беше при нас с отворен договор. Благодаря му, че ни помогна. Липсва ни играч на тази позиция и това ни е слабост", заяви Димитър Ангелов.