Божидар Аврамов дебютира за ЦСКА при победата с 85:72 над Левски. Гардът се отчете с 6 точки, 5 борби и 6 асистенции за "армейците". 

“Много добре се чувствам тук. Тренирам от една седмица с момчетата и се чувствам окей. Радвам се, че победихме. На няколко пъти можехме да затворим мача, но така се получи, че те се върнаха. Накрая няколко добри отигравания ни оставиха предимството и се радвам, че затворихме мача добре и без напрежение. Надделяхме със защита и накрая взехме малко по-добри решения. В края на третата част разликата стана една точка и тогава нещата можеха да се обърнат. Останахме концентрирани и започнахме добре последната част, така че мачът си вървеше за нас през цялото време.

С отворен договор сме с ЦСКА, още не сме финализирали нещата. Със семейството ми се преместихме в София, бяхме цяло лято във Варна. Видяхме се с Росен Барчовски, изкоментирахме той какво иска и какви са изискванията, като така се стигна до тренировките ми с тях и до това да играя. Надявам се да остана тук, не е на 100% сигурно, но се надявам”, каза Аврамов.