ЦСКА надигра с 80:73 точки като домакин на Ямбол в двубой от 20-ия кръг на НБЛ, а след края на срещата старши треньорът на „червените4 – Росен Барчовски, даде мнението си относно срещата.

„Свършихме си работата като резултат, но сами си направихме мача много труден. Изпуснахме още първото полувреме да направим разлика и да ги пречупим. Второто полувреме – още веднъж. Когато оставиш такъв отбор да се разиграе, става много трудно. Те идват със самочувствие от добрите си мачове напоследък – в Плевен, победата над Рилски спортист. Имат много интересни играчи. Силен Лилов през второто полувреме. Вкараха много трудни кошове. Но всичко идва от нас. Усилията в защита трябва да са много повече. Ние си имаме много проблеми. Не искам да ги споменавам в момента - и в състава, и в тренировъчния процес. Дано да се оправим. Не може да продължава все така. Райли Оуенс официално повече няма да играе за ЦСКА“, заяви Барчовски.

start-photo.bg
37 снимки

Баскетболистът на столичани - Тамананг Чо, също коментира двубоя:

„Страхотно се чувствам, особено след победата. Загубихме предния мач, затова треньорите, а и ние, много искахме днес да спечелим. Така че всичко е супер. Чувствам се все по-добре, макар и само след два мача. За първи път идвам в България. Щастлив съм да съм тук и да играя. Съперникът ни определено беше добър отбор. Успяхме да им поведем, но те се върнаха. Хубаво е, че спечелихме все пак“, каза Чо.