Наставникът на ЦСКА говори след победата над Черно море Тича с 97:84 в последен мач от десетия кръг на НБЛ.

“Не съм доволен. Когато един отбор е разколебан, е много трудно. Трябва да се извади с победи и с добри игри. Тази не е достатъчна. Те са много освободени и започват да правят неща, които по принцип не правеха досега. Техният център да вкарва тройки например. Това е характерно за отбор, който играе освободено. Оправихме защитата, но имам една огромна забележка". 

"Аз се накарах на моите помощници, които по принцип отговарят за защитата, но те нямат грам вина. Получаваме 3-4 коша на бърза атака след наши наказателни удари и мъртва топка. Просто трябва да се връщаме. Това е недопустимо. Вместо мачът да свърши рано, ние им даваме шанс. Добре, че те са уморени и са с къс състав. Ние сме по-класен отбор с по-дълга ротация".

Идеята в нападение я изпълнявахме - такава беше. Неслучайно точките основно са от Зейн. Движехме топката - за първи път имахме под 15 грешки. Има и хубави неща, има и лоши - например предстяването на Райли Оуенс, който днес изчезна. Трябват ни и победи, и да показваме добра игра. Идва ни мач с Академик, който очаквам да е тежък. Неслучайно ни излъчват по телевизията, защото сме интересни", каза Барчовски.