Треньорът на баскетболния ЦСКА заяви, че не е очаквал толкова изразителна победа на тима му срещу Спартак Плевен в четвъртфиналите на Купата на България.

“Не беше очаквана толкова изразителна победа. По-добри сме, но не чак толкова, че да се разхождаме. Много се трудихме, но имаме и по-дълга пейка и повече класа. Аз се бях подготвил за по-тежка битка и се получи малко по-лесно", сподели Барчовски.

start-photo.bg
85 снимки

"Напрежението беше върху нас, но се справихме в защита. Имаше и лек спад срещу тяхната зона. Няколко пъти се случваше да допуснем спад след голяма преднина, но този път в третата част не се получи такова нещо. Тепърва предстоят сериозни битки. Балкан е много сериозен отбор и не може да ги подценяваме. Имаме трима играчи с по 33 изиграни минути и трябва да се възстановим хубаво. Ще гледаме мача с Ямбол и ще видим", допълни той.

"Таменанг Чо липсваше много в предишния мач с Балкан, а Андрей и Венци ще помогнат, но те са още далеч от най-добрата си форма. Младите ни играчи се включват много добре и те тепърва ще израстват. Аз не се определям като основен фаворит за Купата, защото трябва да сме разумни, но сме един от фаворитите”, завърши наставникът на ЦСКА.