Треньорът на баскетболния ЦСКА Росен Барчовски не остана доволен след загубата с 70:85 от Балкан Ботевград. Така "армейците" вече изостават с 1-2 в полуфиналната серия в НБЛ. Барчовски разкритикува нападението на тима си.

"Играхме слабо. Те играха по-добре.  Надиграха ни навсякъде. Най-простичко бяха по-добре, ако искате и в детайли ще ви разкажа. Първо, не може с такова нападение в нашата зала да искаме да направим нещо, просто не може. Започнахме да играем индивидуално все едно е НБА. Ние такъв баскетбол не играем, аз не го харесвам. Единствено Брендън се опита да прави нещо, тук-таме Чо, аз не ги виня тях, защото никой от другите играчи не се появява по никакъв начин. С 70 вкарани точки няма как да спечелим, особено срещу Балкан. В защитата също има много проблеми", сподели треньорът след срещата.

"Да ви обяснявам ,че липсват двама играчи, които са важни за нашия отбор - звучи като оправдание. Ще се борим да вземем четвъртия мач и да има пети. Не мога да кажа дали има надежда, цяла година сме в контузии. Атмосферата беше страхотна, разбира се, ако София има по-голяма зала, ще бъде и по-пълна", допълни Росен Барчовски.