Баскетболистът на Левски - Асен Великов, остана доволен от класирането за ½-финалите в турнира за Купата на Германия. Той очаква тимът да достигне до финала.

Левски спечели четвъртфиналния си двубой срещу Берое с 85:78 и вече мисли за следващото препятствие в сряда от 18 часа - Черноморец, който по-рано днес елиминира носителя на трофея Рилски спортист с драма след продължения и резултат 82:78.

„Основната цел беше да победим и се радвам. Мачът утре ще е по-добър за нас и смятам, че утре срещу Черноморец ще покажем много по-добра игра. Винаги казвам, че фаворитите са само на хартия, защото всеки идва, за да победи“.

start-photo.bg
59 снимки

„Турнирът е такъв, че всеки може да изненада всеки. Черноморец са в по-добра форма в момента от Рилски спортист. Ще играем мач за мач и знаем, че е трудно, но очакваме да победим и утре“.

„Днес очаквах даже по-малко хора, защото часовете са ранни, а денят е работен. Дано утре има все повече зрители и повече деца, защото залата е чудесна и се получава страхотен турнир“.

„Ще се радвам Левски да е на финала, а дали ЦСКА ще е там, зависи от тях. Ние ще се опитаме да стигнем до финала и да го спечелим срещу когото и да е. Ще има малко повече хора, ако финалът е Левски - ЦСКА, но няма да стане завръщане на публиката за един-два дни. Постепенно ще стане това завръщане на феновете, но ще отнеме доста време и ще трябва двата отбора да са на високо ниво“, заяви Великов.