Победителите в конкурсите за Мис и Мистър на 2017 г. на сайтовете BGbasket.com, BGathletic.com, BGvolleyball.com и за първи път – Bgswim.com бяха обявени на церемония в столичния хотел „Маринела“ пред над 150 гости.

На тържествената гала вечер на медийна група S Media бе отпразнуван и първият рожден ден на единствено по рода си в България спортно списание "Спринт". 

За Мис и Мистър на BGvolleyball.com бяха избрани Елица Баракова (Берое) и Димитър Калчев от Калифорнийския щатски университет Нортридж.

№ 1 за BGathletic.com станаха Димана Йорданова (Лудогорец) и Живко Господинов от Черно море 2005 (Балчик).

Мис и Мистър на BGbasket.com станаха двама атлети от Берое - Александра Петрова и Николай Николов.

Първата анкета за Мис и Мистър на сайта BGswim.com спечелиха Никол Кошеджийска от Младост 91 (Пловдив) и Цанко Цанков от Олимп (София).

Наградите за победителите бяха италиански дизайнерски часовници, спортна екипировка, маркови парфюми.

Наградите връчиха все големи имена в спорта – Таня Богомилова, Петър Стойчев, Любо Ганев, Борислав Кьосев, Йорданка Благоева, Георги Глушков, Пламен Кръстев, а ВИП-присъствието се допълваше от Цветелина Кирилова, Венелина Венева, Константин Папазов, както и изпълнителния директор на футболния ЦСКА Пламен Марков и капитана Борислав Чорбаджийски.

Неустоим чар на събитието придадоха грациите от бронзовия национален ансамбъл по художествена гимнастика от олимпийските игри Рио 2016 – корица на първия брой на „Спринт“ и грацията Невяна Владинова – украсила корицата наброй № 5 заедно с Александър Везенков.