С много танци, награди и отлично настроение премина коледния купон на Академик Бултекс 99. Над 100 състезатели, деца от школата, родители, треньори и ръководители напълниха ресторант Kitchen, за да отбележат подобаващо края на една изключително успешна година за баскетболния клуб.

Спортният директор Тина Димитрова перфектно влезе в ролята на водеща и окупира микрофона от началото до края на тържеството. Тя благодари на всеотдайния президент Васил Врачев, на всички треньори, състезатели, деца и родители и им пожела да продължават да работят за каузата на Академик Бултекс 99 със същата страст, както досега.

 Безспорно най-голям интерес предизвика томболата, на която бяха раздадени много награди.

Сред печелившите бе и старши треньорът на мъжкия отбор Асен Николов. Той получи 20 килограма самоковски картофи лично от капитана на тима Станислав Ваклинов, който е родом от рилския град.

Три от наградите бяха осигурени от студио за красота "Феникс", туристическа агенция "Атика Холидейз" подари ваучер за 50 лева, имаше дарове и от фабриката за хранителни продукти "Белла", както и от фирмата за спортна екипировка "Мейс". Не липсваха и много други персонални награди.

Всички се снимаха с огромната коледна торта, след което бе ред на дансинга.

Американците Айзея Юмипиг и Шакир Смит демонстрираха завидни танцови умения, а сънародникът им Мануел Джонсън показа, че е научил стъпките на традиционното българско хоро. Бяха раздадени и новите календари на отбора, на които баскетболистите от представителния тим раздадоха автографи на децата от школата.