Наставникът на Левски Лукойл, Константи Папазов, коментира триумфа на отбора в турнира за Купата на България. "Сините" се наложиха над Балкан Ботевград с 86:78 и спечелиха трофея в efbet Купа на България за втора поредна година. 

"Искам да поздравя всички, които направиха организацията на този турнир възможна. Залата беше пълна. Отлична организация и нито един инцидент. Много съм горд от това постижение, защото баскетбол трябва да се играе в такива условия", заяви Тити. 

Ilian Telkedzhiev, LAP.bg
14 снимки


"Не съм се уморил да ставам първи. Това е 19-и трофей за мен в 34 финала. Човек, когато работи много, няма как да не успее. Аз много често плача и днес също плача от щастие. Този отбор не ми дава право да направя и една забележка на играчите. Те са невероятни професионалисти и има страхотна сплав между българи и чужденци. Имаме невероятни човешки отношения в отбора, заради които спечелихме днес."

"Направихме анализ на загубата ни в Ботевград в нощта на 18-и срещу 19-и януари. Това бе моментът, в който изковахме днешния си успех."

"Доминирахме от първата до последната секунда на мача. Мисля, че това ще го признаят и най-върлите фенове на Балкан. Аз мечтая заедно с този отбор и с работата, която полагаме, няма как да не постигаме целите си", завърши Папазов./ БТА