Отборът на Балкан започна официално подготовка за сезон 2020/2021.

Сръбският специалист Йовица Арсич изведе българския шампион за първа тренировка в "Арена Ботевград" с група от осем състезатели - капитанът Димитър Димитров, Здравко Христов, Крис Минков, Марин Маринов, Божидар Аврамов, Денислав Вутев, както и новите попълнения Станимир Маринов и Николай Грозев, съобщиха от клуба.

Очаква се в края на месеца към ботевградчани да се присъединят чуждестранните попълнения - Кори Мениголт, Давонтей Джордан и Тауан Ейджи. Част от отбора ще бъде и 16-годишният състезател от школата на Балкан Илиян Пищиков.

Има и някои промени в щаба на ботевградчани, като втори кондиционен треньор ще бъде Антонио Костов, тийм мениджър на отбора става Николай Христов, а мениджър - Стефка Славова.

Тази година Балкан ще се бори отново за влизане в групите на Шампионска лига. Съперник на ботевградчани в първи квалификационен кръг ще бъде Цмоки Минск от Беларус. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.