Новото попълнение на Левски Милян Пупович вече се присъедини към съотборниците си, с които тренира в София. „Сините“ постепенно събират пълен отбор, който да започне сезона в Адриатическата лига, както и в българското първенство. Шампионите изпитваха известни проблеми с осигуряването на бюджета за следващата година, но все пак ще стартират със стабилни играчи.

„Много добре се чувствам, много голям отбор, Левски е голямо име с много фенове. Треньорският щаб е опитен, както и играчите. Приятно е, хубаво ми е тук, че ще играя за Левски,“ заяви той след първата тренировка със „сините“.

Пупович прекара миналия сезон в Черно море и остави страхотни впечатления, като спечели и феновете на варненци. „Всички фенове те обичат, когато играеш добре. Шегувам се, разбира се. Във Варна ситуацията бе специфична, всички бяхме на едно място, държахме се заедно, не знам тук как е, но ще дам всичко от себе си, за да ме харесват и тук,“ сподели още центърът.

За участието в Адриатическата лига, опитният баскетболист каза: „Последният път, когато играх в Адриатическата лига, беше през 2006-та, с ФМП Железник, и станахме шампиони. След това в Украйна, Белгия, там нямаше Адриатическа лига. Затова сега ми е малко странно, седем години не съм играл. Обичам да играя в Адриатическа лига, има силни, здрави отбори, страхотни фенове.“

Целта в Адриатическата лига? „Най-важното е да не бъдем последни. Нещата се променят, влизат нови спонсори. Аз съм доволен, мога да говоря само за себе си. Ще дам всичко от себе си да оправдая доверието,“ завърши Милян Пупович.