Президентът на Черно море порт Варна Данаил Папазов коментира спечелените бронзови медали в първенството, както и предстоящото пред клуба.

"Оттук-нататък продължаваме със спонсорството на пристанище "Варна", благодарение на премиера Бойко Борисов, на министър Ивайло Московски и на ръководството на пристанището. Следващата година ще е четвърта, ще го продължим. Разбира се ще търсим и допълнителни спомоществователи, които да направят конкурентноспособен и за следващата година отбора ни. Мисля, че изградихме много добър колектив, което е най-голямата радост, и още повече, че зарадвахме варненската публика тази година и с Купата на България и отново трето място, което ни утвърждава като един от безспорните фактори в първенството", заяви Папазов. 

"Рано  е да се каже дали ще играем на европейска сцена, тъй като все още не е ясно какъв ще бъде за в бъдеще профилът на състезанията в различните купи. Разбира се, ако намерим достатъчно средства, ще се опитаме да се включим в някоя от купите. Всички момчета, които са от нашата школа ще останат в отбора", допълни той. 

"Някои от ключовите ни играчи, ако ни позволят средставата ще се опитаме да ги запазим, защото ние изградихме един много добър колектив. Същото се отнася е и за треньора, който показа много добри резултати. Ние имаме доброто желание да ги запазим всички, но това са състезатели, които ще получат оферти и от други отбори, заради силното си представяне. Ще има предложения към тях, надявам се и ние да им отправим такива”, завърши президентът на БК Черно море порт Варна.