„След спечелването на купата, честно казано в съблекалнята помежду си не си говорим за шампионската титла, да се надъхваме и това да ни е цел. За нас е важно да играем добре. Има доста мачове до плейофите. На първо време основното пред нас е да да извлечем до тогава максимално най-доброто класиране за нас. След това без значение на коя позиция в класирането, убеден съм, че всеки е готов да даде най-доброто от себе си. Както в Плевен, така и в плейофите ще се вложим максимално. Дано да стигнем и до финал, а тогава нищо не се знае”, коментира плеймейкърът на Черно море порт Варна Асен Великов.

По повод предстоящия мач с Черноморец утре, Великов е убеден, че няма как да подценят този съперник. „Няма как това да се случи. Класите на двата тима са различни, като класи, но ние сме професионалисти и заради хората, които идват да ни гледат трябва да дадем най-доброто от себе си. Радвам се, че взехме и двата си мача след купата. Не съм се притеснявал от това, че може да се главозамаем, а от това, че бяхме психически изразходени в турнира.”

Запитан как намира програмата на Черно море порт Варна до края на сезона, капитанът отвърна: „Играем срещу по-силните отбори като гост, но за това сме си виновни само ние. Имаме силите да победим навън някои от отборите с по-предно класиране от нас. Времето ще покаже дали ще успеем”.