Звездата на баскетболния Черно море Ангел Нацкин сподели очакванията си за предстоящия мач с Ямбол пред микрофона на Гонг. Той очаква тежък мач с ямболии. Ето и какво сподели той. 

- Какви са твоите очаквания за мача с Ямбол утре и как намираш съперника ви в момента?

- Очаквам много тежък мач. Ямбол показаха, че могат да създадат проблеми на всеки един отбор. Ето в Ямбол докараха мача с Лукойл до продължение. Няма да е лесно, но всичко си зависи от нас.

Ако играем на 100% би трябвало да бием без проблеми. Имахме някои проблеми в тренировъчния процес. Двама- трима бяха болни, други с контузии, но това не би трябвало да ни се отрази, ако си играем нашата игра.

- Как ще се справите с опеката над Лейзър?

- Той им е основната фигура, моторът на отбора. Завършва повечето от атаките им. Ако опазим и него и хърватина Тони Бърнас, няма с какво да ни изненадат

-  Докога смяташ, че може да продължи победната серия на Черно море порт Варна?

- Надявам се да продължим с доброто си представяне до финала на първенството. Играем мач за мач и докъдето продължим до там. Във всеки мач продължаваме да излизаме и да търсим единствено победата. И в турнира за купата показахме, че не се страхуваме от никого.

- За сметка на кой измежду Левски и Рилски спортист смяташ, че имате шансове да влезете в топ 4?

- Смятам, че би било за сметка на Левски. В тима имат финансови проблеми, недостиг на играчи. Като цяло там ситуацията не е никак лесна. Имат мачове с Рилски и Лукойл, загубиха от нас и Балкан. Всичко зависи и от мачовете ни с Рилски спортист,Балкан и Лукойл. Това са все гостувания, от които се надявам да вземем поне 2 победи.

- Тежи ли ти много, че нямаш достатъчно игрови минути?

- Винаги е тежко, като не играеш, на никой не му е лесно. Повечето момчета са минали по този път. Чакаме си шанса и това е. Говорил съм и с Варчев и с треньора по този въпрос. Тренирам на максимум и чакам да ми дойде времето да се докажа.