Високоскоростен HDI Мач на звездите ще получат зрителите в залата и хората пред телевизионните екрани, които ще посветят два часа от времето си на баскетболното мегашоу на България на 7-и април 2012-та година с медийни партньори Дарик радио и Gong.bg.

Два нови партньора - гиганти в своите области на бизнес, се включиха в надпреварата и ще дадат имената си на отборите в нея. Отборите на Тойота и Тюркиш Еърлайнс ще застанат един срещу друг в Арена Армеец, за да поднесат най-доброто от играта с оранжевата топка и да определят кой е по-бърз. А кой знае - може да се допълнят идеално - единият на земята, другият - във въздуха, за да раздадат баскетболна емоция на световно ниво в България.

За екипа на СпортЛаб е удоволствие да анонсира възстановеното си партньорство с Тойота Болканс, което беше прекъснато от независещи и от двете страни обстоятелства за миналата година, но датира далеч назад от 2008 година. За четвъртото си участие в HDI Мача на звездите, от най-продаваната у нас автомобилна марка е подготвила специална изненада за феновете, която обаче ще бъде запазена за деня на срещата.

Прес екипът на HDI Мача на звездите дори дочу за тежки преговори, които ще се водят с Константин Папазов да приеме треньорския пост на отбора. Двете страни имат сериозна история в досегашните издания на шоуто. Очаква се развитие.

Тюркиш Еърлайнс - най-бързо развиващата се и просперираща авиокомпания в света се присъедини към още едно баскетболно събитие, след като дава името си на Евролигата. Макар и в доста по-скромен мащаб от най-силния европейски баскетболен турнир, българският HDI Мач на звездите също привлече вниманието на мениджмънта на превозвача и един от отборите ще носи името на авиокомпанията от южната ни съседка.

От утре стартират и записванията за участие в „Денис Родман Ол Стар Камп”, който ще се проведе на 6-и и 7-и април. Желаещите могат да отправят запитване на camp@all-star.bg, като трябва да предоставят кратка информация - дата на раждане, местоживеене, клуб, в който тренират, треньор, при когото тренират. Записвания са позволени и за младежи, които тренират баскетбол, но не са участници в представителните формации на клубните си отбори за съответната възраст. Допълнителна информация може да бъде получена от Галин Стоянов - Патрик на телефон 0885221312, или на уеб сайта на HDI Мача на звездите. Ясен е и четвъртият треньор, който ще се присъедини към групата от наставници, които ще помагат на Денис Родман. Освен Галин Стоянов, Людмил Хаджисотиров, Христо Ценов, в кампа ще работи и Мануел Марков. Цената за участие в кампа ще бъде между 250 и 300 лв., в зависимост дали става въпрос за активно трениращ младеж или любител. Цената включва специално изработени т-шърти за участие, подаръци от организаторите, билет за мача и личен автограф от Денис Родман.

Много важно за десетките фенове, желаещи да видят Родман на живо и българското баскетболно мегашоу е да се отбележи, че билети за HDI Мача на звездите се продават онлайн, но и в ОМВ, Офис 1, Мултирама, Германос, Пикадили, Техномаркет, Джеф и други. В различните градове - в тези вериги може да бъдат закупени ценните хартийки. На този линк могат да бъдат намерени касите във всеки град.