Двама млади баскетболисти попаднаха в групата на Евроинс Черно море за днешния първи четвъртфинален плейоф от държавното първенство срещу Ямбол. Мачът е от 18 ч. в зала "Христо Борисов" във Варна, а старши треньорът на домакините Даниел Димитров няма да може да използва Брайс Шелдън, който се прибра в САЩ, заради семейни проблеми, и лекуващият контузия Юлиан Радионов. На техните места сред 12-те влязоха талантите Тихомир Желев и Симеон Илиев. Младоците на няколко пъти попадаха в групата през сезона и показаха, че имат качества.

Останалите баскетболисти, на които Даниел Димитров ще може да разчита, са Душан Йелич, Желко Бойович, Кори Макинтош, Атила Сантош, Симеон Ценов, Атанас Пенев, Пламен Алексиев, Николай Колев, Александър Янев и Васил Кьосев.

Съдии на срещата ще са Борислав Пелтеков, Ивайло Ресиловски и Красимир Стойнов с комисар Илия Ангелов. Във втория мач в зала "Диана" в неделя ще свирят Златин Караниколов, Младен Марков и Александър Янкулов, а дежурен представител е Румен Калпакчиев, пише bulgarianbasket.com.