HDI Мачът на звездите наближава – на 26 април в „Армеец Арена“ е голямото шоу на баскетбола в страната ни, с участието на Денис Родман, Полина Цекова и още световни звезди на спорта с оранжевата топка.

Освен страхотните изпълнения на баскетболистите на терена, публиката в залата ще бъде подгрявана и от много добра компания. Мис Национален отбор баскетбол Александра Богданска ще е гост на шоуто, и ще надъхва зрителите на трибуните. Хубавицата ще посрещне и чуждестранните звезди още с пристигането им в България, каквато традиция започна от миналата година.

За настроението в „Армеец Арена“ пък ще се грижат две от добре познатите лица от хип-хоп сцената в България - N.A.S.O и BUGS - Атанас Георгиев и Даниел Цачев. Първият – мулти инструменталист, артист изпълнител, DJ и музикален продуцент на Румънеца и Енчев, автор на хитови парчета за множество популярни имена от българската поп и хип-хоп сцена, вторият – един от най-талантливите и търсени родни фризьори, известен с нестандартния си и оригинален подход на работа. Двамата заедно правят едни от най-посещаваните партита за черна музика в страната - BLACKBERRY PARTY и MONSTER HIP HOP POOL PARTY – на които се радва в последните години нощна София.

Мис Национален отбор, BUGS и N.A.S.O ще подгряват Мача на звездите

N.A.S.O и BUGS обещаха и специални изненади за шоуто на 26 април, по време на HDI Мача на звездите, както за публиката, така и за баскетболистите на терена.

Билети за HDI Мача на звездите можете да намерите в мрежите на Eventim и Ticketpro, както и на касите на „Армеец Арена“. Шоуто стартира в 20 часа, а преди него е и финалът на баскетболната Младежка лига.