Баскетболистът на Черно море порт Варна Милян Пупович сподели очакванията си преди четвъртия шампионатен плейоф срещу Лукойл Академик.

„В последния месец наистина имам сериозни проблеми с петата и тренирам, колкото мога. В мачовете влизам на инжекции, за да помогна, с колкото мога на отбора. Пределно ясно е, че не мога да играя на 100 %. Това се вижда и на терена. Заиграх по-здраво и пак ме заболя. Но ще стисна зъби - пак инжекции и пак лекарства.“

„В първия мач във Варна ние не видяхме истинското лице на Лукойл Академик. Те ни подцениха и явно си мислеха, че серията ще приключи с третия мач. Това се виждаше в отношението им. Те ще изглеждат различно в четвъртия мач. Не трябва да се отпускаме. Трябва отново да играем здраво, а и да изчистим някои грешки. Благодаря на публиката. Смятам, че в петък в залата ще изригне вулкан. Чакам и феновете от футболната агитка. Елате и напълнете залата! Този мач в петък може да обърне всичко. Чакам феновете в петък още час преди началото на мача”, заяви Пупович.