„Още в началото на първенството казах, че имаме много талант и потенциал в отбора. Мисля, че можем да играем добре и евентуално да стигнем финал. Затруднихме си работата със загубата от Левски. Ако искаме да станем шампиони, трябва да бием и у дома, и като гости. Искам да играем максимално добре”, коментира центърът на баскетболния Черно море Порт Варна Милян Пупович преди домакинския мач на тима срещу Рилски спортист. Двубоят от 24-я кръг на Националната баскетболна лига е в събота, 12-и април от 17 часа в зала „Христо Борисов” във Варна.

„Рилски спортист е много труден съперник. Имат качествени американци, които обаче играят повече за себе си. Ако започнат да си подават сигурно могат да бият всички в Лигата. Много са качествени и трудни за пазене”, каза още Пупович и добави:

„Сега класирането ни не зависи само от нас. Може да сме трети или четвърти, или втори. Не зависи от нас. Ние имахме шанс, но не успяхме да запазим второто място. Тук всички играят феърплей. Не искам да говоря за съдиите. Малко се смени критерия след Купата.”

Другите срещи от 24-я кръг са: Берое- Лукойл Академик, Балкан- Спартак Плевен и Левски- Ямбол.