Представители на Организационния комитет на Мача на звездите ще се срещнат в сряда с Община Самоков по покана на домакините. Ще бъде обсъждано домакинството на събитието, като кметът на Самоков Ангел Николов е изявил желание градът да приеме двубоя на 21 март 2010 година. Мачът вече беше провеждан в планинското градче през 2008 година, когато именно с него бе открита Арена "Самоков". Другият кандидат за домакинството е Варна, макар че шанс има София.

Пред финализиране са и преговорите за мини-камп за баскетболисти от юношеските и младежки гарнитури, проведен от звезда на европейския и световен баскетбол от близкото минало. "Ако не ни мине черна котка път и не се разминем с мениджърите на отсрещната страна, ще направим нещо хубаво за децата и за феновете на баскетбола", коментира Стефан Августинов от Организационния комитет.

Боби Фрейзър продължава да е най-желаният от феновете чуждестранен играч в досегашното гласуване. За гарда на Левски своя вот са дали 1882-а фенове от 2220 гласували. С 18 гласа по-малко има и Ристе Стефанов, двамата се избират на позиция "2". Перо Антич от Лукойл Академик има 1840 гласа на "4". Там с 1464 втори е Доналд Коул от Левски. При плеймейкърите Джими Хънт и Уили Дийн са лидерите, съответно с 1210 и 1674 гласа.

Крилата на Левски Аарон Харпър и на Рилски спортист Робърт Престън (MVP в миналогодишното издание на Мача) са водачи на позиция "3" съответно с 1692 и 1454 гласа. При центровете, битката е най-тежка заради многото играчи. Изявен лидер с 1118 гласа е Травис Питърсън. Засега втората позиция се гони от Брус Браун от Черноморец с 844 гласа и Златко Гоцевски с 656 гласа и Славко Стефанович с 599 гласа.

Треньорските гласове са за Константин Папазов, Иван Чолаков, Александър Тодоров, Дечо Коешинов, Дарин Великов, Петър Клечков, Даниел Димитров и Йовица Арсич - в тази последователност. Гласуването продължава до 11 март на all-star.bg