Ръководството на баскетболния ни шампион ЛукОйл Академик все още очаква наставника Желко Лукаич за преговори дали ще води „студентите” и догодина.

„Още на самия банкет се разбрахме да се видим след седмица в София и да уточним нещата за догодина. Но ако има предложения, той ще си решава къде да отиде. Нищо не допускам преди да се срещнем с Лукаич. Защо да не се договорим? В спорта всичко е възможно”, коментира спортният директор на клуба Сашо Везенков.

Той допълни, че все още не е взето окончателно решение, дали ЛукОйл Академик ще участва в новосформираната Балканска лига, защото предстои последна среща с боса Валентин Златев.

По повод загубената титла в женското първенство от ЛукОйл Нефтохимик Везенков каза: „Това, което видях като качество не е никак радостно. Очакванията ни бяха за шампионска титла. Трябва да отдадем дължимото на Дунав Русе. Загубихме титлата и това не е особено радостно. Темата треньор не се коментира. Петко Маринов е един от най-добрите ни треньори. Ще имаме разговор с г-н Златев на тема женски баскетбол. Отбор ще има.”