Специално в Гол линия спортният директор на ЛукОйл Академик Сашо Везенков сподели, че доволен от победата със 100:72 над сръбския Лесковац, в първа контрола на „студентите”.

„Победихме със 100:72 отбор от първа лига на Сърбия като контрола и първи мач, доволен съм, липсват ни основни единици, след още една две седмици мисля, че ще добием по-добър облик. Няма да сме по-слаби от миналата година. Антонио Бъркс не е готов още, след това наказание което изтърпя. Тим Пикет – невероятен в нападение, и в защита игра добре, което ме изненада. Страхотен е. Всичко което бях чул за него, се оправда.”

„Ще играем по-сериозна контрола с Цървена звезда, там ще видим по-точно къде сме. Тези контроли не са от толкова голямо значение, а повече, за да сверим часовниците и да видим положението с чужденците. Другата седмица заминаваме за Кипър, където ще играем в турнир. Искаме да сме напълно готови за началото на първенството.”

„С Кени в отбора, поне за мен, селекцията е приключена. Всички треньори обаче искат да имат по-голям отбор и да разполагат с повече играчи.”

„Не искам да омаловажавам нашите съперници за УЛЕБ, но Динамо Москва бяха по-добрият тим миналата година. Участваха на един турнир. До сряда ще имаме DVD-та на двата им мача, следим всички отбори. Но 25-ти ноември е доста далеч, първо се съсредоточаваме върху българското първенство.