Старши треньорът на Берое Любомир Минчев беше разочарован от несправедливо съдийско решение спрямо Берое. Минута и половина преди края на мача срещу Левски Лукойл той получи техническо нарушение в момент, в който беше отсъден фаул в полза на неговия отбор.

"Милович вкара тройка и дойде да ми крещи в лицето. Който и да беше на мое място, щеше да реагира. Не може аз да съм провокиран, а след това да бъда наказан. Единственото, което направих, е да отида до съдийската маса и да поискам обяснение. Венци Великов само това и чакаше - да отсъди техническо нарушение. Те само това и могат да направят. На Папазов никога не биха отсъдили такъв фаул. С нищо не съм предизвикан, вместо да накажат Милович, наказаха мен. Типично", коментира Минчев след двубоя. 

Треньорът на старозагорския тим призна, че многото проблеми със състава са оказали влияние върху тренировъчния процес. 

"В последните две седмици на практика не тренираме, защото сме 6-7 човека. Снощи за първи път помолих Адонис Файлър и Джеймс Уайт да вземат участие като стойки, за да сме 5 на 5. Конър Франкамп получи проблем, поради което директно прекратих тренировката 50 минути след началото й", добави Минчев./БТА