Наставникът на ЛукОйл Академик Любо Минчев заяви, че тимът му е изпуснал победата в Казан при гостуването на Уникс в турнира Еврокъп.

„Изпуснахме да вземем победата на Казан, 4 минути преди края резултатът беше равен. Имахме добра преднина на полувремето, но за съжаление в третата част те ни настигнаха. Още в самото начало на третата четвърт изравниха, но до края мачът беше хикс. Като цяло играхме по-добре в София, отколкото вчера, макар че имахме шанс да спечелим като гост. Те си бяха фаворити още от самото начало. Още преди мача и по време на двубоя казах на момчетата, че няма какво да губим, можем само да спечелим. Имаше много предпоставки това да стане, но за съжаление не успяхме в последните минути”, сподели Минчев за Гонг от Москва, където баскетболистите на ЛукОйл Академик очакваха полета си за Виена. От там „студентите” ще пътуват за София, където се очаква да пристигнат довечера.

„На Владимир Мийович това му беше първи мач и като за дебют се представи горе-долу добре. Имаше някои пропуски, но като за първи мач и то срещу Казан, не е чак толкова лошо. От последния мач нищо не зависи. И Динамо, и Казан се класираха, както се очакваше. Да се надяваме следващата седмица да стане един наистина хубав мач и хората да дойдат да видят един отбор от голяма европейска величина”, каза още старши треньорът на ЛукОйл Академик Любо Минчев.