Левски запази един от лидерите си. На разположение на столичани за следващия сезон остава Златин Георгиев. Това потвърди бившият национал пред Superbasket.bg.

Крилото подсили повторно тима от София през миналото лято и моментално се превърна в едно от основните оръжия в състава, воден от Димитър Ангелов. Георгиев бе в основата на спечелването на Купата на България и класирането на четвъртфиналите в НБЛ. Той се отличи със средни показатели 11.1 точки, 4.7 борби 4.4 асистеции за 32 мача в родния елит, докато в Балканската лига завърши с по 7.1 точки, 3.3 овладени под двата ринга топки и 3.6 завършващи подавания за 8 срещи.

38-годишният баскетболист прекарва своя втори период в Левски. Преди това ветеранът носеше екип на „сините“ от 2003 до 2013 година. Zа това време спечели две Купи на България, като има четири сребърни отличия от същия турнир, както и едно бронзово. Към неговата колекция да добавим още един трофей в Балканската лига и две втори места. В родното първенство завоюва четири сребърни и три бронзови медала.