„Смятам, че за двама души вратата на Левски винаги ще е отворена, докато аз съм треньор на Левски. Това са Тодор Стойков и Христо Захариев”, отсече старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов.

„Смятам, че и двама няма да могат да играят при нас, защото имат по-големи амбиции. Не мога да си представя, че Тошко може да бъде разделен от ЛукОйл. Той е символът на този клуб. Той е човекът, с който започва възходът. Струва ми се невероятно. Ако случайно е свободен мисля, че феновете на Левски ще намерят своя любимец. Другият играч, който смятам, че заслужава, е от школата на клуба и игра в чужбина. Нормално амбициите на децата на неговата възраст да са НБА и Европа. За съжаление такава е действителността в България. Една от задачите ни са да успеем да създадем на играчите условия да повярват, че могат да станат добри и тук. Това са двамата играчи, които са ми на сърцето”, добави още Тити и обяви, че Левски запазва ядрото от български състезатели за догодина и смята да привлече трима класни чужденци.

„Запазва се целият български състав на отбора. Ще бъдат привлечени нови чужденци. Имахме желания само за Маркъс Хол, но доколкото разбрах снощи е подписал с италиански отбор от втора дивизия. Желая му всичко най-хубаво. Не знам, дали това е най-удачното за него. Имахме сериозни разминавания с неговия агент. Вече сме подписали с играч на неговата позиция. Съвсем нормално е да се озъртаме и за селекцията на конкурентите. Запазваме ядрото от български играчи и имаме необходимост да подпишем с трима чужденци според мен. Доволен съм от работата с всички чужденци от миналата година, но това, което възпитава Левски, чужденците не могат да го разберат. Участваме на три фронта. Тази година се целим във Финалната четворка и дори спечелване на Балканската лига, без на този етап да познаваме на 100% класата на съперниците. Не ни задоволява друго освен повторение на успеха от миналата година. Единственото нещо, което е в главата ми е успех на три фронта, но няма да се хвърляме с главата надолу Не се е налагало да имам договор. За мен това е по-голям признак на доверие. Когато няма подписи е по-ангажиращо. Не се е налагало, но сега може би ще се изисква”, разкри Папазов в зала „Универсиада”.

Тити коментира и съществува ли възможността пък да участва в кметските избори, но вече само на шега: „Очаквах въпрос за кметските избори. Вчера Марги ми постави условия, ако случайно се кандидатирам какво трябва да се случи и те са доста тежки. Знаете тя беше много против. Освен, ако Велдер Груп не ме помоли, не виждам друг начин как ще стане. Ама тогава бях сложил розовите очила, живеех в друг свят.”