Левски привлича нов баскетболист в редиците си. Още утре към „сините” ще се присъедини американският гард Боби Фрейзър, който ще остане в клуба до края на календарната година. Левски изпитва сериозни затруднения в гардовата си линия, след като Джейсън Смит не успя да се адаптира много успешно към играта на тима. Затова по спешност носителите на Купата търсиха ново попълнение за позиция едно, и са го намерили именно в лицето на Фрейзър.

Боби Фрейзър е възпитаник на престижния университет в Северна Каролина, един от най-добрите в баскетболния свят на САЩ. Той е висок 190 сантиметра, и се ползва с чудесна репутация отвъд Океана. Фрейзър е бил титуляр в повече от половината срещи, които е играл с екипа на „Тар Хийлс” в Северна Каролина. За кратко кариерата му е под въпрос след скъсване на коленни връзки, но впоследствие се завръща на паркета и показва още по-добри резултати.

Способен е да играе както и като плеймейкър, така и на позиция две, тъй като разполага със стабилна стрелба.

Левски загуби първия си мач от Национална баскетболна лига днес, след като не успя да се противопостави на Лукойл Академик.