В рамките на няколко дни Левски сериозно се подсили в подкошието. „Сините” привлякоха Бойко Младенов, а днес взеха и опитния баскетболист от Литва Арнас Казлаускас, пише levskibasket.com. След напускането на центровете Васко Евтимов и Николай Върбанов, освобождаването на тежкото крило Петрослав Зафиров и нелепата контузия на друго тежко крило - младия Цветелин Иванов, Левски оставаше доста отслабен на високите постове. В последните срещи на титулярния център Стефан Георгиев му се налагаше да играе почти без смяна и ръководството на Левски бързо взе мерки по въпроса.

204-сантиметровият литовец Арнас Казлаускас е роден през 1976 г. във Вилнюс, където започва професионалната си кариера в тима на Сакалай. През 1998 преминава в много по-именития клуб от литовската столица - Лиетувос Ритас. Междувременно играе и за младежкия национален отбор (до 22 г.) на своята страна. От 2001 година излиза в чужбина и носи последователно екипите на Легия Варшава, Шандун (Китай), Велс (Австрия), Авейро (Португалия), Лариса (Гърция), Невежис (Литва) и Бенетон Фрибур (Швейцария), преди да акостира за по-дълго в Украйна - първо с Азовмаш Мариупол (2004-2006 г.), а после и с Черкаски Мавпи (2006/07).

През сезон 2007/08 е в Унгария в тима на Фалко Сомбатхей, а първата половина от настоящия изкарва в италианската Лига 2 с Карматик Пистоя, откъдето ще пристигне в София.