Грандиозно баскетболно шоу се готви за края на септември в Арена София. Организацията по събитието е строго пазена в тайна, но премиерът Бойко Борисов повдигна завесата при откриването на най-модерното спортно съоръжение на Балканите. В речта си той спомена, че в основата на идеята е Тити Папазов.

Треньорът на баскетболния Левски не коментира предстоящото събитие, но и не отрече плъзналите слухове. В баскетболните среди вече се говори за бенефис на Георги Младенов с мач на Левски срещу актуалния европейски шампион – Панатинайкос. За подобна среща се разбра още преди време, но сега акцентът ще бъде върху официалния край на легендарната състезателна кариера на Младенов. Големият ни баскетболист от няколко години е треньор, но все отлагаше бенефиса си.

Баскетболният спектакъл ще се осъществи благодарение на близките приятелски отношения между Тити Папазов и треньорът на Панатинайкос Желко Обрадович. Тити е на почивка със семейството си, но обеща скоро да разкрие подробности около събитието.