Женският тим на Левски привлече още една нова баскетболистка в състава си. Това е опитният гард Диана Найденова. 37-годишната баскетболистка бе картотекирана и ще помогне на тима в оставащата част от сезона с големия си опит. Така „сините” удължиха още резервната си скамейка и се очаква да продължат да бъдат сериозен фактор в женската НБЛ.

„Радвам се, че Диана подписа договор с нас, защото тя е опитна състезателка, която ще помогне на тима“, коментира Михайлов.

Найденова е дългогодишна националка, като професионалната й баскетболна кариера започна преди 18 години. През последните сезони тя игра в Италия за тима на Поцуоли. За последно пък тя се подвизаваше на българските терени като част от тима на Дунав 8806 през сезон 2007/2008. Тогава тя записваше средно по 11.3 точки, 3.5 асистенции и 3.2 борби на мач.

През дългата си кариера Найденова е била част от отборите на Локомотив София, Марица Пловдив, Монтана, Вардар, Шопрон и Госпич Индустроградня. Първата среща на Левски за годината е утре, 8-ми януари като гост на Дунав 8806 в Русе.