Баскетболните великани от Левски започнаха тържествата за спечелената Купа на България от заведението, което е собственост на президента на федерацията Михаил Михов.

Сладкият успех срещу „академичните”, който е втори за сезона, отприщи веселбата. Още от Плевен през Луковит, та до София в автобуса сините пееха песни и се любуваха на спечеления трофей.

Някъде около полунощ сините започнаха да се събират в „Синатра”, където бяха запазили места, но с течение на купона те превзеха цялото помещение. Самият Михов, който изгледа финала в компанията на президента на губещия тим, не се появи на синия празник.

Първи места бяха заели щастливият спонсор Дидо Петров и чаровната му половинка, както и президенката Юлия Боянова с мъжа й. Пристигането на играчите бе прието наистина като идване в буквалния смисъл на великани. Дори, за да не се комплексират останалите посетители, един от поздравите бе за „всички, които са под 1,80 метра”.

Братята Златин и Стефан, синове на синята легенда Петкана Макавеева бяха от първите, дошли на купона. Най- деен на дансинга бе Асен Великов и красивата му приятелка. В танците не отстъпваха и ергените, които се умешаха с певиците и си спретнаха луди танци. Към тях се присъедини и Юлия Боянова. Дидо Петров също уважи за малко дансинга. Чаровните певици от пиано бара си харесаха възвисочкия за тях литовец Арнас Казлаускас. Той им обърна внимание, но не пожела да пее с тях.

При пристигането на тъмнокожите Маркъс Хол, Чарли Джоунс и Дуейн Мортън настъпи оживление. Те веднага се включиха в танците и след това се снимаха и с Купата. Трофеят стоеше на сепарето пред шефовете и от време на време напускаше мястото си, за да се снима някой с него.

Старши треньорът Тити Папазов и прелестната му съпруга Маргарита закъсняха за веселбата, като не дадоха сносно обяснение за закъснението. Някой ги оправда с „млади- влюбени”. Тити веднага започна да получава поздрави от присъстващи хора в заведението. Той не се включи в пеенето и танцуването, но се снима с Купата прегърнал я като малко бебе.

Някъде след 3 часа след полунощ баскетболистите се изнизаха от „Синатра” за да продължат купона в други заведения. Тити Папазов предпочете да се усамоти с Марги, като каза на играчите, че тържествата ще продължат като в приказките - три дни.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ОТ "СИНИЯ" КУПОН ТУК!