Левски Лукойл ще изиграе първия си мач пред собствена публика след 237 дни в неделя срещу Академик (Пловдив) в третия кръг на Националната баскетболна лига.

"Точно 237 дни от последния мач пред своя публика в НБЛ, Левски Лукойл се стяга най-после да изиграе нов двубой пред погледа на своите фенове в София. Във времена, в които от седем месеца светът се бори с пандемията от Ковид-19 и въпреки тежката ситуация, "сините" стартираха силно сезон 2020/2021 с успехи като гости над финансово стабилни и с амбиции за титлата и купата отбори като Рилски спортист и Берое", заявиха от тима във Фейсбук. "Сега обаче всички в Левски Лукойл са устремени към трета поредна победа този сезон в лигата.

Срещата на отбора срещу Академик е тази неделя (25.10) от 17:00 часа в зала "Триадица". За последно Левски Лукойл игра у дома в НБЛ през сезон 2019/2020, на 2-ри март тази година, когато в отново в зала "Триадица" разгроми Берое с 98:68. Очакваме ви отново в "Триадица"! Още в неделя! За да подкрепим момчетата и да продължим устремно напред! По шампионски! Така, както ни отива!", написаха от Левски Лукойл.