Левски Лукойл публикува изискванията, според които ще се допускат зрители за неделния мач на тима срещу Академик (Пловдив) в зала "Триадица". Ето какво гласи публикацията на "сините" в официалната им Фейсбук страница:

"Приятели, както знаете, тази неделя (26.10) най-после отново ще играем официален мач като домакини! От 17:00 часа в зала "Триадица" наш съперник ще бъде Академик Бултекс, а срещата е от 3 кръг на Национална Баскетболна Лига. Целта ни е ясна: трета поредна победа!

Във връзка с предстоящия двубой сме длъжни да ви съобщим следното: всеки наш мач отсега нататък ще преминава според всички изисквания на РЗИ, Министерството на здравеопазването и Министерството на младежта и спорта в условия на пандемията от COVID-19.

В залата ще влизат само лица, които са здрави и с носещи правилно предпазна маска върху лицата. На входовете ще бъде осъществяван прецизен и засилен пропусквателен режим, ще има стюарди, които ще мерят температурата на желаещите да влязат и да гледат на живо.

Молим ви да не се струпвате при влизане и при излизане от залата, а в трибуните да спазвате задължителната дистанция от 1,5-2,0 метра едни от други! Молим ви да не сваляте маските до напускане на зала "Триадица".

Цените на билетите са 5 лева.

Умоляваме ви да бъдем заедно отговорни, както към своето здраве, така и към здравето на баскетболисти, треньори, съдии, длъжностни лица и всички присъстващи. Нека спазваме без компромис изискванията и да се опитаме да си помогнем в момент, в който повече от всякога е важно да следваме правилата, да бъдем дисциплинирани и внимателни!", написаха от Левски Лукойл.