Ръководството на Левски Лукойл обяви какви ще са мерките за сигурност за финалната серия в Националната баскетболна лига срещу Балкан. 

„Сините“ уточниха  каква ще е организацията за феновете, като внесоха и важни уточнения. 

Припомняме, че първият мач от серията е на 21 май от 21:00 часа в зала „Универсиада“. 

Ето и какво написаха от баскетболния Левски Лукойл: 

Утре – вторник (21 май) се открива официално битката за титлата в НБЛ. Левски Лукойл тръгва да защитава трофея си и да атакува златен требъл (след Купата и Суперкупата на България) срещу отбора на Балкан.

Мач №1 от серията е от 21:00 часа, като за него е важно да се знае: 

- Специално за привърженици на гостуващия тим ще работи каса за билети, която ще бъде разположена откъм бул. „Шипченски проход”. Касите ще бъдат отворени два часа преди срещата.  

- Билетите струва 5 лева. Феновете на Балкан ще влизат именно от този вход, а местата, които са предвидени за гостуващата агитка са на малката трибуна, непосредствено зад скамейката на нашия съперник.    

- В „Универсиада” ще се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда. Съгласно чл.8, ал.7 от Закона за закрила на детето, мaлолетните и непълнолетни лица ще бъдат допускани единствено срещу попълнена декларация от техен придружител.

- Бланките могат да бъдат открити на входовете на залата. Попълвайте ги стриктно, за да се улесни пропускателният режим непосредствено преди началото на двубоя.

      
- Напомняме, че от съображения за сигурност, фенове с артикули на гостуващия клуб няма да бъдат допускани в секторите с привърженици на Левски. Достъп до залата няма да имат лица в нетрезво състояние и такива, употребили наркотични вещества.
- Внасянето на остри и опасни за здравето предмети, както и използването на пиротехнически средства е абсолютно забранено. Достъпът с хладно и огнестрелно оръжие, както и спрейове със защитен газ, също е забранен.