Баскетболен клуб Левски Лукойл отправи послание чрез медиите, в което изказва искрена благодарност на футболния клуб на "сините", както и на "сините" фенове, подкрепили отбора в тежката полуфинална битка за Купата на България срещу Балкан.
 
"Благодарим на ръководството, на футболистите и на треньора Делио Роси, че ни подкрепиха лично, идвайки в зала "Универсиада" на 14-ти февруари за първия двубой.
 
Успехът, който постигнахме с 11 точки в първия мач, на който вие присъствахте и ни окуражавахте в трибуните, се оказа решаващ за класирането ни за финал в турнира.
 
Днес и за вас, започва истинската битка на старта на втората половина от шампионата в Първа лига. Желаем ви от сърце здраве, късмет и успешен полусезон. Нека всички видим Левски там, където му е мястото, във всеки мач, във всеки състезателен ден и във всеки спорт, в който ние - "сините", учатваме.
 
Специални благодарности и на всички фенове, дошли в зала "Универсиада" на 14-ти февруари, както и на тези от тях, които пропътуваха вчера разстоянието до Ботевград за реванша срещу Балкан," се казва в съобщението от Левски Лукойл.