Баскетболният Левски иска да запази отбора си и за следващата година. Ръководството на „сините” даде положителна оценка за сезона, въпреки отпадането на четвъртфиналите в мъжкото първенство.

„Срещнахме се с отбора и дадохме положителна оценка на сезона. Тимът е израснал. Фактът, че петима от баскетболистите ни ще попаднат в националния при мъжете говори сам по себе си”, заяви президентът на клуба Юлия Боянова, но допълни: „Боли ни, че не влязохме в четворката на шампионата, но не успяхме напълно да се възстановим след Купата, където играхме финал.”

Юлия Боянова бе категорична, че в Левски няма драми след поражението от Черно море.

„Да правиш драми означава да не си добър ръководител. Преди години, когато поехме този курс на развитие, знаехме какво ни очаква”, каза бившата баскетболистка.

Боянова сподели, че на днешната среща на ръководството с играчите те са изразили благодарност за доброто отношение към тях.

„Момчетата се бяха умълчали. Доста време мина от последната среща с Черно море. Искаме да запазим отбора за следващия сезон, това е желанието и на спонсора. Оферти има от България и чужбина, а ние започваме преговори с онези, на които договорите им изтекоха”, разкри още Юлия Боянова.