Баскетболният Левски остана без Златин Георгиев за гостуването на сръбския Мега Хипо Лизинг, научи Гонг. Играчът няма да пътува във вторник за Белград, защото е получил контузия по време на гостуването на сините в Ямбол. „Сините” тръгват за сръбската столица във вторник сутрин.

Голди, както наричат баскетболиста неговите близки е получил нелепа контузия в ямболската зала „Диана”. Той е с разтегнато стъпало и ще трябва да почива.

„Да. Няма да пътувам за Сърбия, потвърди новината на Гонг и Златин Георгиев. Надявам се да бием в Белград. За мен остава да ги подкрепям от София.”

Златин е вторият играч, на който няма да разчита старши треньора Константин Папазов. Другият е Васил Евтимов, който вече не е баскетболист на Левски.

„Жалко, че Голди няма да е с нас в Белград, но е контузен и аз няма да го рискувам, заяви за Гонг Тити Папазов. Златин получи нелепа контузия по време на мача ни с Ямбол. Подхлъзна се на праха в зала „Диана” и получи разтежение на стъпалото. Ще трябва да почива 2- 3 дни. Пътуваме без него за Сърбия, а и ще ни е много нужен здрав в събота, когато играем със Спартак Плевен.”

Двубоят с плевенчани е в събота от 18 часа в зала „Христо Ботев” и ще реши спора, кой да е втори в класирането на Лигата. В Плевен Спартак победи Левски със 7 точки разлика.