Баскетболният Левски ще излезе без един от лидерите си Васко Евтимов утре срещу македонския Работнички Скопие. Двубоят от поредния кръг на Балканската лига е от 17.30 часа в зала „Христо Ботев”.

Тити Папазов пък ще има за съперник на треньорския пост бившия си колега от периода в ЛукОйл Академик Марин Докузовски, който води тима от Скопие. „Сините” имат две загуби в БИБЛ, а македонците са с една победа и едно поражение.

„Естествено, че едно от предимствата след уsпеха над ЛукОйл е положителната емоция. Това трябва да бъде използвано максимално. Работихме добре и е време да победим в Балканската лига. Загубихме два мача с мининални разлики и вече нямаме право на повече грешки. Ще бъдем без Васко Евтимов, защото той имаше болки в петата още миналата седмица и от това, че игра като че ли се усложни неговото състояние. Ще почива 3-4 дни. Независимо от това аз съм оптимист и съм убеден, че ще успеем да победим съперника. Ако повторим старанието, което показахме срещу ЛукОйл, не би трябвало да има проблеми. Най-добрата страна на съперника е треньорът. Това е моят бивш колега в ЛукОйл Марин Докузовски. Няма да бъде лесно, но смятам, че моите играчи превъзхождат съперника и домакинството ще повияе за успеха”, коментира старши треньорът на Левски Тити Папазов.

„Ако трябва да бъде обективен, мотивацията срещу името на ЛукОйл, непрестанните победи и нашето огромно желание, много трудно би могло да бъде повторено на такава степен. Смятам обаче, че като игрови параметри, можем да повторим своите показатели. И аз, и моите играчи ще търсим максимума”, каза още Тити.