Старши треньорът на Чирноморец Бургас Дечо Коешинов сподели след загубата от Левски на четвъртфинал за Купата на България, че това е реалността, заради разликата в класите на двата отбора.

"Резултатът е показателен, класите са ясни, надявах се да играем малко по-добре. Силовата игра на Левски ни отказа, когато резултатът стана 14-15 точки. Пожелавам успех на Левски и другите отбори, защото залата виждам, че започва да се пълни. Преди две седмици тук изиграхме по-стойностен мач," заяви той.

"Баскетболът е за хората. Не мога да искам прекалено много от момчетата. Те имат определена класа. Ако изкарам максимума от тях, ще съм доволен. В последните месеци играем по-добре. Хубаво би било да има малко повече пари в Бургас за още двама стойностни играчи, и тогава всеки би се съобразявал с нас."

"Имаме сериозни мачове до края на редовния сезон, ще гоним нашите шансове. Ще се мъчим да играем добър баскетбол, публиката вече започва да влиза в залата," завърши Коешинов.

Коешинов: Целта ни остава да върнем хората в Бургас в залата

Старши треньорът на Чирноморец Бургас Дечо Коешинов сподели след загубата от Левски на четвъртфинал за Купата на България, че това е реалността, заради разликата в класите на двата отбора.

"Резултатът е показателен, класите са ясни, надявах се да играем малко по-добре. Силовата игра на Левски ни отказа, когато резултатът стана 14-15 точки. Пожелавам успех на Левски и другите отбори, защото залата виждам, че започва да се пълни. Преди две седмици тук изиграхме по-стойностен мач," заяви той."Баскетболът е за хората. Не мога да искам прекалено много от момчетата. Те имат определена класа. Ако изкарам максимума от тях, ще съм доволен. В последните месеци играем по-добре. Хубаво би било да има малко повече пари в Бургас за още двама стойностни играчи, и тогава всеки би се съобразявал с нас.""Имаме сериозни мачове до края на редовния сезон, ще гоним нашите шансове. Ще се мъчим да играем добър баскетбол, публиката вече започва да влиза в залата," завърши Коешинов.