„Кесията на вдовицата“ ще бъде наречен способът, по който ще бъдат събирани пари за лечението на Рачо Колев и по време на мъжкия и на младежкия HDI Мач на звездите. Всеки влизащ в залата ще бъде помолен да постави ръката си над урна, в която ще се събират средствата за операция на журналиста, и да я отвори. Ако е преценил да постави в ръката си пари, те ще бъдат събрани в полза на болния Колев. Способът ще бъде абсолютно доброволен и необвързващ никого.

Младежкият мач пък ще пренесе у нас романтиката на НБА. На 6 април от 18:30 часа в Арена Армеец ще се срещнат най-добрите млади играчи до 18-годишна възраст в България, водени от Любомир Минчев и Петко Делев. Подобно на колегите си от САЩ, те ще играят с екипите на клубните си отбори, като двата тима ще бъдат съответно със светли и с тъмни екипи. Входът ще бъде с билета за мъжкия HDI Мач на звездите 2012, който ще важи и за двете мероприятия.

Напомняме, че част от Мача ще бъде Dennis Rodman All Star Camp, който ще се състои на 6 и 7 април 2012 година с участието на звездния ни гост. Повече информация може да се намери на сайта на ХДИ Мача на звездите – www.all-star.bg/camp.html. Цената е 195 лв. за картотекирани участници и 245 лв за некартотекираните, които няма да ползват пансион. Пансионът е 50 лв.