„Шансовете ни са големи, защото взехме солидна преднина в Самоков, но не отиваме с мисълта, че ще бъде лесно”, заяви при заминаването за Полша националката Екатерина Димитрова. Баскетболистките ни гостуват на полякините във вторник вече от 19 часа българско време във втория двубой от полуфиналния сблъсък в първите европейски квалификации за първенството на Стария континент през 2015-а година.

„Очаква ни много тежък мач и трябва да сме максимално мобилизирани. Дано се върнем класирали се за следващия кръг. Според мен на първо място в Самоков беше защитата. Играхме много добре в защита и бяхме много добре разузнали отбора на Полша. Бяхме страшно мобилизирани и знаехме какво искаме от мача”, сподели още Катето Димитрова пред Гонг на летище София.

„Мисля, че във всеки следващ двубой подобряваме по нещо и грешките, които правехме отначало, вече почти ги няма. Играем с голямо желание, знаем какво искаме и това ни дава добър резултат”, каза още Димитрова, а по повод бъдещето си на клубно ниво, заяви:

„Продължавам в същия отбор във Франция. Преподписах за още две години там. Всичко е наред с мен там, доволна съм, вече се установих, така че това е бъдещето за мен.”