Капитанът на шампиона в Балканската лига Левски Стефан Георгиев- Торо заяви след победата на „сините” над Жрински Мостар с 98:77 точки в поредния кръг на надпреварата, че тимът играе все по-добре.

„Още в началото излязохме мобилизирани, защото знаехме, че нямат загуба, въпреки че са с много по-лесна програма от нашата до момента и затова нямат загуба. Мисля, че ще загубят в Белград като отидат там, както и ние загубихме там. А ние мисля, че играхме добре през целия мач, а ако играехме по-добре и в защита, можехме да ги бием и с 40 точки. Определено играем по-добре, въпреки че миналата седмица почти не тренирахме, защото имаше много контузени и болни играчи, затова и мачът в Плевен протече по този начин. Иначе мисля, че от ден на ден играем по-добре и мисля, че ще бъде още по-добре занапред. Наистина поражението ни в Белград беше много неприятно, но не е фатално за нас, а от друга страна ни даде възможност да потренираме по-добре, защото се бяхме заблудили, че играем добре, а не беше така”, коментира Стефан Георгиев, а по повод наближаващия мач с първенеца в българския шампионат ЛукОйл Академик каза:

„Определено ЛукОйл си е фаворит в първенството, въпреки че аз очаквам да има някакви промени в състава, но това си е техен проблем. Ние при всички положения ще опитаме да спечелим и Купата, и шампионската титла. Другите отбори мисля, че са на едно ниво. Ще видим как ще се развият нещата в Правец след две седмици.”