Левски ще има нов капитан от следващия сезон. Това е така, тъй като досегашният такъв Стефан Георгиев реши да прекрати кариерата си. Торо, както е известен той в баскетболните среди, потвърди това за bgbasket.com, като добави, че засега със сигурност няма да се занимава с баскетбол. Така година след Тодор Стойков и Хрисимир Димитров, още един от най-добрите български играчи в последно време спира с играта.

Георгиев успя да приключи по възможно най-добрият начин. В края на миналия сезон той вдигна три трофея - първо този от Купата на България, след това Балканската лига и накрая титлата в България. Така той завършва кариерата си по достоен начин и ще помни последният си сезон.

Торо изкара в Левски последните девет години, като в повечето от тях бе капитан на тима. Безспорно последният сезон бе и най-успешният откъм трофеи за него, а подобен бе и 2009/2010, когато "сините" имаха два трофея плюс един финал.

Георгиев е играл още и за Велбъжд Кюстендил, Лукойл Академик, френския Виши и ЦСКА. Той е и дългогодишен състезател в националния отбор, с който участва на две европейски първенства - през 2005 и 2009 година.